LARA - Štýlová dámska móda

Maliarske plátna na ráme za najnižšie ceny!

BEST POSTERS - Foto obraz na plátne

FashionForMen.sk

Štýlová pánska móda za skvelé ceny!


O Nás » Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

I.
základen ustanovení
1. Provozovatelem osobních údajů podle § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 CFU o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů (dále jen "Zákon") je Štefan ZGABUR IČ: 34820710 se sídlem Strojá 2949/110, 06901 Snina (dále jen: "provozovatel").
2. Kontaktní údaje provozovatele jsou
adresa: Strojárska 2949/110, 06901 Snina
email: s.zgabur@gmail.com
telefon: +421 905 418 196
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokalizační údaje, síťový identifikátor nebo odkazem na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Provozovatel jmenoval odpovědnou osobu pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji odpovědné osoby jsou: Štefan Zgabur, Strojárska 2949/110, 06901 Snina,  Tel.: +421 905 418 196

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Provozovatel zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl / la nebo osobní údaje, které provozovatel získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Provozovatel zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje.
III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
• plnění smlouvy mezi Vámi a provozovatelem podle § 13 odst. 1 písm. b) Zákona,
2. Účelem zpracování osobních údajů je
• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi vámi a provozovatelem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutnou požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít zda ji ze strany provozovatele plnit,
3. Ze strany provozovatele nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu § 28 Zákona.
IV.
Doba uchovávání osobních údajů
1. Provozovatel uchovává osobní údaje
• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi vámi a provozovatelem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů provozovatel osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé provozovatele)
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby DHL Parcel Slovensko s.r.o., TOPTRANS EU, a.s., Gabika Zgaburová (účetní)
• Podílející se na dodávání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
• zajišťující služby provozování e-shopu (Webareal) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
• zajišťující marketingové služby.
2. Provozovatel nemá úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.
Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v Zákoně máte
• právo na přístup ke svým osobním údajům podle § 21 Zákona,
• právo na opravu osobních údajů podle § 22 Zákona, popřípadě omezení zpracování podle § 24 Zákona,
• právo na výmaz osobních údajů podle § 23 Zákona,
• právo vznést proti zpracování podle § 27 Zákona,
• právo na přenositelnost údajů podle § 26 Zákona,
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email provozovatele uvedený v čl. III těchto podmínek.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Provozovatel prohlašuje, že přijal všechny vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Provozovatel přijal technické opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména hesla, antivirový program.
3. Provozovatel prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení
1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen / á s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen / seznámena s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Provozovatel je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste provozovateli poskytl / la.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 25.5.2018.

NzBhZGM5M